2020-09-02 10:08:58• hírek • Fizetett tartalom

Egyet fizet, kettőt kap akciót hirdetett a Lebăda a Faur festékekre

Épp házfelújítás előtt áll? Akkor mindenképp érdemes benéznie a napokban a Lebăda üzletébe, ugyanis szeptember 2. és 5. között egy különleges akcióval kedveskednek vásárlóiknak: minden 14 literes Faur festék mellé egy újabbat adnak ajándékba.

Az „egyet fizet, kettőt kap” akcióba foglalt Faur festékekről tudni érdemes, hogy egy kiváló minőségű mosható falfestékről van szó, mely könnyedén felvihető, magas tapadó- és fedőképességgel rendelkezik, illetve gyorsan szárad. A festékréteg tökéletesen átengedi a vízpárát, így engedi lélegezni a falat, ugyanakkor esztétikai szempontból sem rossz választás, hiszen hófehér színének köszönhetően bármilyen árnyalatot könnyedén ki lehet belőle keverni.


A Faur festékeket bátran lehet használni bármilyen belső falfelületen, a betontól kezdve, a mészen át a gipszkartonig. Az adagolást tekintve egy rétegben felfestve egy liter kb. 7-11 négyzetméterre elegendő, de a pontos számot nagyban befolyásolja a felvitel módja és a falfelület, épp ezért a valós adagolás kiszámításához érdemes egy előzetes tesztet elvégezni.


Felhasználási módja: A szakemberek szerint a tökéletes eredmény elérése érdekében két rétegben kell felvinni a festéket. A hozzáértők azt tanácsolják, hogy az első réteg esetében az anyagot legfeljebb 10 százalék vízzel hígítsuk, a második réteghez pedig a festéket ajánlott önmagában, vagy legfeljebb 5 százaléknyi vizes hígításban használni, ugyanakkor a hígítást érdemes mindig a fal tulajdonságaihoz és a felvitel módjához (festőhenger, ecset, festőpisztoly) igazítani. A második adag felvitele előtt mindenképp érdemes megvárni, míg az első tökéletesen megszárad – ajánlják a hozzáértők. 


Amennyiben tehát festés előtt áll, akkor mindenképpen térjen be a Lebăda üzletébe, hiszen most egyet fizet, kettőt kap.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: